top of page

Lyhyt biografia ja yrityksen&palveluiden esittely

Olen jo pitkään miettinyt että haluaisin alkaa kirjoittamaan taas päiväkirjaa, blogia tai mitä vaan että saisin omia ajatuksiani ylös sekä kehittyisin kirjoittamisessa. Ennen olin kyllä kovakin kirjoittelemaan mutta kuten usein saattaa käydä niin jotkut asiat vain jäävät elämänmuutosten jalkoihin. Kuitenkin: Nunca es demosiado tarde, koskaan ei ole liian myöhäistä kuten 19-vuotiaana ottamassani tatuoinnissakin lukee. Enää en ehkä vastaavaa ihooni taltioisi, mutta on se useammin kuin kerran maassa lankutellessani tsempannut parempiin tuloksiin.


Lyhyesti ensimmäisenä tekstinä siis esittelen vähän itseäni ja yritystäni:Perustin yritykseni elokuussa 2019, valmistuttuani ensin kesäkuussa erä-&luonto-oppaaksi ja sitten muutaman kuukauden kuluttua Personal Traineriksi sekä Liikuntaneuvojaksi Eerikkilän Urheiluopistosta. Olen päässyt tekemään oppaan hommia niin koululaisille kuin eläkeläisillekin, ohjannut kotonani Vaahteramäellä paimiolaisille ulkotreenejä ja saanut PT-asiakkuuksia sekä Paimiosta että Helsingistä. Nyt uusimpana käänteenä aloitin marraskuun alussa valmentajana Liikun Forssan kuntosalilla, joten koko syksy on mennyt aikamoisessa vauhdissa!


Aiemmalta ammatiltani olen lähihoitaja ja jo sieltä sain kevyen näkemyksen yrittämiseen toimiessani perhepäivähoitajana entisessä kodissani. Lapset ovat edelleen lähellä sydäntäni ja jossain vaiheessa haluan panostaa myös lasten ohjauksiin tai mahdollisesti vanhempi-lapsi - liikuntaan. Nytkin Vaahteramäen ulkotreeneissä olen painottanut että vanhemmat voivat ottaa lapsensa mukaan treeneihin, sillä en halua että lastenhoitopula olisi este vanhempien liikkumiselle. Samalla lapset saavat ulkoiluaikaa, vanhemmiltaan loistavaa esimerkkiä ja uusia kavereita.
Personal trainerina haluan opastaa asiakkaitani elämäntapamuutokseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Se että asiakas ostaa kuukaudeksi tai pariksi palveluitani ja heti asiakkuuden loputtua palaa takaisin entiseen ei ole se mitä lähdemme hakemaan. Jokaisen asiakkaan kanssa käymme läpi hänen taustaansa sekä henkilökohtaisia tavoitteita, joiden pohjalta lähdemme asiakkuuttamme kehittämään. Useimmiten asiakas ensimmäisenä sanoo että hyvinvointi&jaksaminen on ne pääprioriteetit ja niistä onkin hyvä lähteä liikkeelle, jonka jälkeen katsotaan tavoitteita syvemmälle. Ruokailussa annan vinkkejä ruokapäiväkirjan avulla, jossa asiakas ottaa kuvat jokaisesta syömästään ruoasta 2-3 päivän ajan sisältäen ainakin yhden työpäivän ja yhden vapaan. Tapaamme siis kerran viikossa sovitun ajanjakson ajan ja lisäksi teen salille/ulos/kotiin oman henkilökohtaisen ohjelman.


Jos täytyisi päättää liikkuako ulkona vai sisällä, valitsisin ensimmäisen. Aivot saa ulkona enemmän happea, on raikasta hengittää ja kunnolla tilaa. Stressitasot laskee, aistit ovat valppaina ja ärsykkeet tarpeeksi kaukana. Kuitenkin sisätiloissa treenaaminen tuo loistavaa vastapainoa: pystyy toteuttamaan vähän erilaisia liikkeitä, lisäämään painoja.. ja varsinkin huonolla säällä&pakkasilla sisätreenit vetää puoleensa lihaskunnon ylläpidossa. Eli molempia tasaisesti.Aika näyttää miten kaikki mielessä pyörivät ideat ja ajatukset lähtevät kehittymään yrityksen näkökulmasta. Pureudun täällä hiukan syvemmin jatkossa liikuntaan, ulkona liikkumiseen, liikkeisiin, ruokailuun, hyvinvointiin sekä muihin kohtaamiini asioihin joista on hyvä laittaa ajatusta liikkeelle. Onko teillä jotain mistä haluaisitte erityisesti kuulla enemmän?216 views0 comments
bottom of page